Werkplaats

In onze ruime werkplaats repareren en onderhouden wij fietsen en scooters. Met de hefbruggen en fietsliften en het specifieke tweewieler gereedschap kunnen wij vlot en vakkundig werken.
Wij hebben vele jaren ervaring in de tweewielerbranche en voldoende kennis om storingen of kapotte onderdelen op te sporen en te repareren.

Wanneer u met uw scooter niet verder kan rijden, bijvoorbeeld door een lekke band, hebben wij een ophaal mogelijkheid. Hieraan zijn kosten verbonden, vraag bij ons naar de voorwaarden.

Afhankelijk van de soort reparatie of onderhoud proberen wij een wij een korte reparatietijd (+/- 1-2 volledige werkdagen) te hanteren zodat u de minste hinder ervan ondervindt.

E5 benzine

Doordat de samenstelling van benzine is veranderd adviseren wij elke scooterrijder E5 – Euro98 benzine te tanken. Een eventuele toevoeging van een extra reiniger zorgt voor het behoud van de motoronderdelen.
Het tanken van E10 – Euro95 benzine kan bij scooters problemen geven en schade aanrichten aan onderdelen in de motor.

2 takt scooters

De 2-takt scooters hebben een verouderd motortype waar steeds minder (originele) motorische onderdelen of plaatwerk van te verkrijgen is. Het kan daardoor voorkomen dat het ene onderdeel nog wel te bestellen is, maar het andere onderdeel niet meer. Wij hebben daarom besloten om geen 2-takt scooters meer in onze werkplaats aan te nemen.
De uitstoot van deze 2 takt motor is hoger dan de zuinige 4-takt motoren. Het is daarom verstandig om na te gaan of uw verouderde 2-takt scooter nog wel helemaal van deze tijd is en of u hiermee door wil blijven rijden.

Let op: Door drukte in onze werkplaats nemen wij geen (voor ons) onbekende kentekens meer aan.
Is uw kenteken wel bekend in ons systeem bent u natuurlijk altijd van harte welkom.