Werkplaats

In onze ruime werkplaats repareren en onderhouden wij fietsen en scooters. Met de hefbruggen en fietsliften en het specifieke tweewieler gereedschap kunnen wij vlot en vakkundig werken.
Wij hebben vele jaren ervaring in de tweewielerbranche en voldoende kennis om storingen of kapotte onderdelen op te sporen en te repareren.

Wanneer u met uw scooter niet verder kan rijden, bijvoorbeeld door een lekke band, hebben wij een ophaal mogelijkheid. Hieraan zijn kosten verbonden, vraag bij ons naar de voorwaarden.

Afhankelijk van de soort reparatie of onderhoud proberen wij een wij een korte reparatietijd (+/- 1-2 volledige werkdagen) te hanteren zodat u de minste hinder ervan ondervindt.

Doordat de samenstelling van benzine is veranderd adviseren wij elke scooterrijder E5 – Euro98 benzine te tanken. Een eventuele toevoeging van een extra reiniger zorgt voor het behoud van de motoronderdelen.

Let op: Door de drukte nemen wij geen nieuwe kentekens meer aan voor onderhoud en reparatie. Is uw kenteken niet bekend in ons systeem dan kunnen wij u helaas niet helpen.

Door drukte met klanten kan het voorkomen dat wij de telefoon niet direct kunnen opnemen. Belt u later terug, of stuur ons een email.