Werkplaats

In onze ruime werkplaats repareren en onderhouden wij fietsen en scooters. Met de hefbruggen en fietsliften en het specifieke tweewieler gereedschap kunnen wij vlot en vakkundig werken.
Wij hebben vele jaren ervaring in de tweewielerbranche en voldoende kennis om storingen of kapotte onderdelen op te sporen en te repareren.

Wanneer u met uw scooter niet verder kan rijden, bijvoorbeeld door een lekke band, hebben wij een ophaal mogelijkheid. Hieraan zijn kosten verbonden, vraag bij ons naar de voorwaarden.

Afhankelijk van de soort reparatie of onderhoud proberen wij een wij een korte reparatietijd (+/- 1-2 volledige werkdagen) te hanteren zodat u de minste hinder ervan ondervindt.

Doordat de samenstelling van benzine is veranderd adviseren wij elke scooterrijder E5 – Euro98 benzine te tanken. Een eventuele toevoeging van een extra reiniger zorgt voor het behoud van de motoronderdelen.

Let op: Niet aan alle merken scooters of fietsen voeren wij onderhoud of reparatie uit. Vraag bij ons na welke merken wij voor u kunnen onderhouden en repareren.
Van het merk Berini onderhouden en repareren wij alleen de scooters die bij ons verkocht zijn.

Door drukte met klanten kan het voorkomen dat wij de telefoon niet direct kunnen opnemen. Belt u later terug, of stuur ons een email.