Scooterverhuur

Openingstijden verhuur

Bekijk Walcheren en de andere gedeeltes van Zeeland eens op een andere manier, en huur een snorscooter.

Met de benzine snorscooter mag u op alle fietspaden rijden met het blauwe, ronde bord. U heeft met de benzine scooter een groot bereik.
Met de electrische snorscooter mag u ook op de fietspaden met het langwerpige blauwe bord. Dit betekend dus ook onderaan de duinen en in de stiltegebieden. Zo komt u in parken en op plekken waar u waarschijnlijk anders nooit komt.

Corona omstandigheden en maatregelen

Gezien de huidige omstandigheden en de daar bijbehorende maatregelen kunt u helaas niet meer met de hele familie tegelijk scooters huren en ergens op het terras gaan lunchen, maar met het gezin alleen is dit nog wel toegestaan.
Even een andere route dan het dagelijks uit-waai-rondje in het park om de hoek, even naar buiten om in een ander park te gaan picknicken, een natuur-lesje buiten in het bos of zwaaien naar opa en oma achter het glas? Het kan ook allemaal met de huurscooter.

Techniek lessen over de scooter of de topografie kan aan de hand van de gekozen route met de scooter… mogelijkheden te over om toch even naar buiten te gaan en (school)werk en plezier met elkaar te combineren.

Helaas zijn de afstap-momenten en de sanitaire-stops op dit moment vaak gesloten en daardoor erg beperkt. Plan dus goed uw route voordat u weggaat.

U kunt met 2 personen op de scooter. Wij hebben ook kinderzitjes beschikbaar voor kinderen vanaf 3 jaar.

Maandag Gesloten *
Dinsdag 08.30 uur – 20.30 uur
Woensdag 08.30 uur – 20.30 uur
Donderdag 08.30 uur – 20.30 uur
Vrijdag 08.30 uur – 20.30 uur
Zaterdag 08.30 uur – 20.30 uur
Zondag Gesloten

*Op maandag kunt u de scooter terugbrengen van weekendhuur tussen
09.00 – 10.00 uur ’s morgens.

reserveer direct een scooter

Snorscooters  –  benzine

Wij verhuren onder andere benzine snorscooters. Dit zijn scooters waarmee u op alle fietspaden met de blauwe ronde borden mag rijden. U heeft een bereik van ongeveer 175 km, wat betekend dat u vanuit Middelburg alle kanten op kunt gaan. U kunt naar Zierikzee, of met de veerpont Vlissingen-Breskens naar de overkant voor een route in Zeeuws Vlaanderen.

Deze scooters mag u in Nederland rijden zonder helm. Gaat u met de scooter in België rijden dan is een helm wel verplicht.


Huur   €  45,00 / scooter / dag

Weekendhuur    € 100,00 / scooter
Zaterdag – Maandagochtend tot 10.00 uur

Reserveren is noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen.

Snorscooters  –  elektrisch

Wij verhuren per 1 Mei 2020 ook elektrische snorscooters, genaamd Billie. De actieradius van deze snorscooter is +/- 50 km. Deze actieradius is wel afhankelijk van uw persoonlijk gewicht en eventuele bagage.

Met de elektrische scooters heeft u de mogelijkheid om ook in stiltegebieden te rijden, bijvoorbeeld direct onderaan de duinen, door natuurgebied de Mantelinge of langs het Veerse Meer.

Een unieke en leuke ervaring met de fotogenieke Billie !!

Huur   €  45,00 / scooter / dag

Reserveren is noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen.