Beste klant,

wij zijn heel blij u te kunnen vertellen dat wij in Januari 2020 na 11 jaar zijn verhuisd naar een groter pand.

Door de groei van ons bedrijf was het in ons oude pand voor ons onmogelijk geworden om u, op het voor ons zo belangrijke service level, te blijven helpen. Het stallen van alle scooters en fietsen buiten ons pand is nooit de opzet geweest, maar door de groei elke dag weer een noodzaak geworden. Het werd dus hoog tijd voor uitbreiding.

Omdat het voor ons heel belangrijk was om u als klant vanuit Middelburg te blijven bedienen gingen op zoek naar een andere locatie en hebben deze gevonden !
Op onze nieuwe locatie kan alles binnen gestald en opgeslagen worden en hebben we alles onder 1 dak: onze werkplaats, het (opslag)magazijn en voldoende ruimte voor alle reparatie- en onderhoud-scooters.

Ons nieuwe adres is:

Arnesteinweg 9
4338 PD  Middelburg

Bereikbaarheid

Voor ons was het heel belangrijk dat onze nieuwe locatie voor u als klant gemakkelijk en veilig bereikbaar is, zowel met de auto als op de scooter / met de scootmobiel.
Ons pand bevindt op het industrieterrein Arnestein, direct naast het fietspad Nieuwlandsedreef.
Dit fietspad kunt u makkelijk bereiken door vanuit de Edelstenenbuurt / Kleverskerkseweg de Nieuwlandseweg over te steken. Ons pand is het eerste pand links van het fietspad, wat u al kunt zien als u nog op het fietspad bent.
Met de auto zijn wij makkelijk bereikbaar vanaf de Torenweg vanuit Dauwendaele. U rijdt onder het viaduct door, voor Raab Karcher slaat u linksaf naar de Grenadierweg en aan het eind van de weg, na de bocht, vind u ons nieuwe pand aan de Arnesteinweg 9.

Nieuwe openingstijden

Door de aanhoudende drukte en het groeien van ons bedrijf, hebben we ook moeten besluiten om onze openingstijden aan te passen.
Op onze nieuwe locatie zijn dit de openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 uur – 18.00 uur
Woensdag08.30 uur – 18.00 uur
Donderdag08.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag08.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag08.30 uur – 17.00 uur
ZondagGesloten

Verder is alles hetzelfde gebleven: wijzelf, ons telefoonnummer, de website, het mailadres en natuurlijk onze service !