Vyber E1 Lite
€ 2295,00

Niet direct leverbaar
De Vyber E1 Lite is een electrische fiets met en stille middenmotor. De accu zit op de bagagedrager en is uitneembaar. Zo kunt u de fiets in de schuur zetten en de accu mee naar binnen nemen om op te laden. Wel zo gemakkelijk en veilig, zeker in de winterperiode, zodat de accu niet te koud wordt bij het opladen of stallen van de fiets.

De actieradius van de Vyber E1 Lite is +/- 120 km. Dit is wel afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand, de gekozen versnelling, uw persoonlijk- en bagagegewicht. Het opladen van de fiets duurt ongeveer 3-4 uur.

De Vyber Lite versie heeft een kleine stuurbediening aan de linkerkant van het stuur. Het is mogelijk om er, tegen meerprijs, een center display op te zetten waarop u meer gegevens kunt zien. De E1 Lite heeft een sportief frame met goede instap, 7 versnellingen en vering in de voorvork en zadelpen. De hydraulische schijfremmen zorgen voor meer veiligheid en remkracht bij het fietsen. Zeker wanneer u een hogere ondersteuning instelt en de snelheid hoger is.

U bent van harte welkom om dit nieuwe merk te proberen en de zeer mooie kleur in het echt te bekijken.