Vogue Superior 3
€ 2699,00

Direct leverbaar
De Vogue Superior 3 is een bakfiets met 3 wielen, een achterwiel motor en een specifiek bakfiets stuur. De accu zit onder het zitbankje in de bak. Dit betekend dat de accu zo beschermt is tegen regen en weersinvloeden.
De motor van deze bakfiets zit in het achterwiel en heeft een open kettingkast met 7 versnellingen. Het gebogen frame zorgt veel stabiliteit en voldoende ruimte om in te stappen. De stuurbediening voor het electrische gedeelte is klein maar helder en gemakkelijk te bedienen.

In de bak van deze Superior 3 is plaats voor maximaal 4 kinderen. De riempjes om de kinderen mee vast te zetten zijn ruim en veilig. Het is mogelijk om een huif met regenhoes over de bak heen te doen zodat de kinderen bij regen droog zitten. Er zijn 2 voetstepjes aan de buitenkant van de bak zodat de kinderen eventueel zelf kunnen instappen.

De actieradius van de bakfiets is sterk afhankelijk van uw gebruik. Fietst u weg in een hoge versnelling en een hoge ondersteuning zal dit meer accu capaciteit vragen als wanneer u laag begint in versnelling en ondersteuning. Ook hangt de actieradius van de fiets af van het gewicht wat u vervoert in de bak of eventueel achterop de fiets.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.