Vogue Carry 3
v.a. € 3100,00

Direct leverbaar
De Vogue Carry 3 bakfiets heeft een ruime bak voor 4 kinderen. De 2 wielen aan de voorkant geven hierdoor een goede stabiliteit en ook tijdens het in- en uitstappen van de kinderen blijft de fiets stabiel staan. Het specifieke bakfiets stuur zorgt ervoor dat je gemakkelijk ook in de bochten kunt sturen en de centrale display en stuurschakelaar op het stuur zorgen voor een gemakkelijke bediening van het electrische gedeelte. De fiets heeft een dichte kettingkast met 7 versnellingen, schijfremmen op alle 3 de wielen en een verend zadel en een lage, ruime instap.

De fiets heeft een krachtige middenmotor wat er voor zorgt dat u directe ondersteuning heeft bij het wegfietsen. Zeker met een zwaarder gewicht in de bak is dit een fijne ondersteuning. De accu zit in de bagagedrager verwerkt en kunt u gemakkelijk uitnemen om bijvoorbeeld binnen op te laden.
U kunt kiezen tussen 2 verschillende type accu, een 13 Ah en 16 Ah accu. De accu van 16 Ah geeft een hogere actieradius.
De actieradius is natuurlijk afhankelijk van de gevraagde ondersteuning, het gewicht wat vervoerd wordt, uw eigen gewicht en de weersomstandigheden.

De Carry 3 wordt standaard geleverd met een regenhuif over de bak. Deze kan gemakkelijk opgebouwd en er afgehaald worden.
De afmetingen van de bakfiets zijn 2.25 m lang en 81 cm breed.

Prijs van de bakfiets met een 13 Ah accu = € 3100,00
Prijs van de bakfiets met een 16 Ah accu = € 3449,00

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.