Project omschrijving

Vogue Carry 3
€ 2900,00

Direct leverbaar
De Vogue Carry 3 bakfiets heeft een ruime bak voor 4 kinderen. De 2 wielen aan de voorkant geven hierdoor een goede stabiliteit en ook tijdens het in- en uitstappen van de kinderen blijft de fiets stabiel staan. Het specifieke bakfiets stuur zorgt ervoor dat je gemakkelijk ook in de bochten kunt sturen en de centrale display en stuurschakelaar op het stuur zorgen voor een gemakkelijke bediening van het electrische gedeelte. De fiets heeft een dichte kettingkast met 7 versnellingen, schijfremmen op alle 3 de wielen en een verend zadel en een lage, ruime instap.

De fiets heeft een krachtige middenmotor wat er voor zorgt dat u directe ondersteuning heeft bij het wegfietsen. Zeker met een zwaarder gewicht in de bak is dit een fijne ondersteuning. De accu zit in de bagagedrager verwerkt en kunt u gemakkelijk uitnemen om bijvoorbeeld binnen op te laden.

De Carry 3 wordt standaard geleverd met een regenhuif over de bak. Deze kan gemakkelijk opgebouwd en er afgehaald worden.

De actieradius van de Vogue Carry 3 is geheel afhankelijk van de gevraagde ondersteuning, het gewicht wat vervoerd wordt, uw eigen gewicht en de weersomstandigheden.

De afmetingen van de bakfiets zijn 2.25 m lang en 81 cm breed.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.