Vogue Carry 3
v.a. € 3100,00

Direct leverbaar
De Vogue Carry 3 is een electrische bakfiets met 2 wielen aan de voorkant en 1 aan de achterkant. Zo hoeft u als bestuurder niet af te stappen bij het stoplicht en kunt u gewoon blijven zitten op de fiets. Ook met het in- en uitstappen van kinderen in de bak van de bakfiets blijft deze fiets stabiel staan. De bak biedt plaats aan 4 kinderen die met een gordel veilig kunnen zitten. Als bestuurder heeft u goed zicht op de kinderen tijdens het fietsen. Deze fiets wordt geleverd met een huif zodat ook bij koud en nat weer de kinderen in de bak droog kunnen zitten.

Omdat het frame vanaf de bak plat verder loopt heeft u een ruime instap. De middenmotor die bij de trapas bevestigd zit geeft een directe ondersteuning bij het wegrijden. De accu zit verwerkt in de achterdrager van de fiets. Deze is uitneembaar zodat u ook binnenshuis de accu kunt opladen.
De fiets heeft 5 ondersteuningsstanden en 7 mechanische versnellingen. De dichte kettingkast zorgt voor minder onderhoud en veiligheid. De fiets heeft aan de voor- en achterkant hydraulische schijfremmen voor de veiligheid.

De actieradius van deze bakfiets is geheel afhankelijk van de gevraagde ondersteuning, de gekozen versnelling, het totaalgewicht (in de bak en op de fiets) en de weersomstandigheden.
Er is voor dit model bakfiets een keuze in accu sterkte, 13 Ah of 16 Ah. Met een 16 Ah accu heeft u een grotere actieradius wat betekend dat u langer kunt rijden op 1 acculading.

De prijs van de fiets met een 13 Ah accu is € 3100,00.
De prijs van de fiets met een 16 Ah accu is € 3449,00.
Deze prijs is inclusief 1 accu + oplader, een regenhuif over de bak van de fiets, een onderhoudsbeurt na +/- 3 maanden en de garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.