Vogue Carry 2
v.a. € 3100,00

Direct leverbaar
De Vogue Carry 2 is een electrische bakfiets met 2 wielen. 1 wiel van voren en 1 wiel aan de achterkant. Dit maakt het rijden met deze bakfiets comfortabel en gemakkelijk. Deze bakfiets heeft een ‘gewoon’ fietsstuur met handvatten, een centre display en 8 versnellingen. De middenmotor is krachtig en geeft direct ondersteuning bij het wegfietsen. De accu is in de bagagedrager geplaatst wat het opladen gemakkelijk maakt.

De Carry 2 heeft een bokstandaard waar de fiets gemakkelijk mee neergezet kan worden. In de bak is plek voor maximaal 4 kinderen. Er zijn gordels waar uw kind in vastgezet kan worden.
De bak kan opgebouwd worden met een regenhuif waardoor de kinderen droog kunnen zitten. Ook beschermt u hiermee de binnenkant van de bak, de zitbanken en de gordels.

De actieradius hangt samen met het gebruik van de fiets. Als u 1 kind in de bak vervoert zal de actieradius hoger zijn als wanneer u altijd 4 kinderen meeneemt. Ook de stand van de ondersteuning, uw persoonlijk gewicht en de weersomstandigheden beïnvloeden sterk de actieradius.
De Vogue Carry 2 kan met een 13 Ah en een 16 Ah accu geleverd worden. Met een 16 Ah accu heeft u een grotere actieradius.

De lengte van deze Carry 2 is 2.65 m en de breedte is 75 cm.

De prijs van de fiets is inclusief 1 accu + oplader, een regenhuif over de bak, de eerste onderhoudsbeurt na +/- 3 maanden en garantie.
De prijs van de fiets met een 13 Ah accu is € 3100,00
De prijs van de fiets met een 16 Ah accu is € 3449,00

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.