Vogue Carry 2
v.a. € 3100,00

Direct leverbaar
De Vogue Carry 2 is een ruime bakfiets met 2 wielen. Deze electrische bakfiets stuurt gemakkelijk en direct met een ‘normaal’ fietsstuur wat zorgt voor een goede wendbaarheid van de bakfiets. In de bak van de bakfiets is plaats voor 4 kinderen op 2 bankjes die tegenover elkaar zitten. De bestuurder van de fiets heeft zo goed zicht op alle kinderen.

De accu van de Carry 2 zit verwerkt boven het achterwiel in de bagagedrager. Dit zorgt ook aan de achterkant voor wat gewicht en kan ook gemakkelijk in de fiets worden opgeladen. Ook het uitnemen van de accu (voor het eventueel binnenshuis opladen) gaat gemakkelijk. De motor van deze bakfiets zit in het frame bij de trapas. Dit geeft een directe ondersteuning bij het wegfietsen zodat u gemakkelijk op snelheid komt.

De fiets heeft 7 versnellingen en een dichte kettingkast.

De Vogue Carry 2 is leverbaar met 2 verschillende type accu, 13 Ah of 16 Ah. De actieradius met de accu van 16 Ah is hoger, u kunt langer fietsen op 1 acculading. De actieradius is afhankelijk van de gevraagde ondersteuning, het totaal gewicht in de bak, de gekozen versnelling en de weersomstandigheden.

De prijs van de bakfiets met een 13 Ah accu is € 3100,00
De prijs van de bakfiets met een 16 Ah accu is € 3449,00
Deze prijs is inclusief een accu + oplader, huif over de bakfiets, 1e onderhoudsbeurt na +/- 3 maanden en de garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.