Tenways 800S
€ 2099,00

Direct leverbaar
Het merk Tenways staat voor vernieuwing in de electrische fietsen wereld. De Tenways 800S is een electrische fiets welke aangedreven is met een motor in het achterwiel. Hierdoor heb je geen vertraging in de ondersteuning bij het wegfietsen en / of optrekken tijdens het rijden. De Tenways 800S heeft 5 ondersteuningsstanden en geen mechanische versnelling. Dit mis je totaal niet omdat de fiets direct reageert bij het wegfietsen.

De fiets wordt aangedreven door een belt en deze motor is geruisloos wat heerlijk ontspannen fietst. De fiets is voorzien van een verende voorvork, stalen spatborden, hydraulische schijfremmen en een achterdrager.

De accu van de Tenways 800S zit verwerkt in het frame en is uitneembaar. Het display zit in het stuur verwerkt en is duidelijk leesbaar. De stuurbediening is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De accu heeft een capaciteit van 375 Wh waarmee tot een 80 km gereden kan worden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de gekozen ondersteuning, het persoonlijk- en bagagegewicht, de weersomstandigheden en type wegdek. Het achterlicht met knipperlicht (!) maakt het helemaal uniek !

De Tenways 800S is leverbaar in een mat zwarte kleur, 1 type accu en 1 frame maat.

De prijs van de fiets is inclusief accu + oplader, de eerste onderhoudsbeurt na +/- 3 maanden en garantie.

U bent van harte welkom om deze fiets van dichtbij te bekijken en te ervaren wat echt electrisch fietsen is !