Iva Lux
€ 2595,00

Direct leverbaar
De Iva Lux is een ruime electrische scooter waarop 2 volwassen personen voldoende ruimte hebben om te zitten. Door de uitklapbare voetsteunen voor de passagier, en de opklapbare achterdrager die ook als rugsteun gebruikt kan worden is deze scooter voorzien van alle comfort.

Het stuurdisplay is helder en de stuurbedieningen zijn gemakkelijk en direct duidelijk in gebruik. De scooter heeft een bok- en zijstandaard, led verlichting voor en achter en led knipperlichten.

De accu van de scooter zit onder het zadel, waar plek is voor maximaal 2 accu’s. Standaard wordt er 1 accu en 1 oplader bij de scooter geleverd.
De actieradius van de Iva Lux scooter is maximaal 60 km. Hierna dient u de accu weer op te laden. Dit opladen duurt ongeveer 4-5 uur.

Het is mogelijk om accessoires op de scooter te laten zetten, zoals op de foto te zien is kunt u een windscherm of valbeugels laten plaatsen. Het is ook mogelijk om op de achterdrager een opbergkoffer of mand te zetten voor meer opbergruimte.

U mag met de snorscooter uitvoering op alle fietspaden rijden, ook in de stiltegebieden. Met de bromscooter uitvoering moet u binnen de bebouwde kom op de rijbaan rijden en buiten de bebouwde kom op het fietspad.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1 accu en 1 oplader, garantie en de eerste onderhoudsbeurt.
De prijs is exclusief accessoires. Zoals op de foto: Windscherm hoog € 120,00, Sierbeugelset zwart € 75,00

U bent van harte welkom voor meer informatie.