Iva Lux
€ 2595,00

Direct leverbaar
De Iva Lux scooter is de grootste scooter in de Iva serie, een echte 2 persoonsscooter. De duo-voetsteunen, het grote zadel en de opklapbare achterdrager maken deze scooter ook comfortabel voor de passagier.
De bestuurder heeft voldoende ruimte doordat het zadel ten opzichte van de treeplank wat hoger is. Ook langere mensen kunnen goed met dit model overweg.

De scooter heeft een Bosch motor in het achterwiel en de accu onder het zadel. De actieradius van de scooter is +/- 60 km. Dit is afhankelijk van het type (brom- / snorscooter), persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden. Het is mogelijk om met een 2e accu de actieradius te verdubbelen. Hiervoor is plaats onder het zadel, zodat de 2e accu niet los meegenomen hoeft te worden.

Verder is de Iva Lux electrische scooter uitgevoerd met ledverlichting, led knipperlichten, een USB poort, een dubbele standaard en een alarm. Ook heeft deze scooter het systeem key-less rijden. Dit betekend er geen contactslot meer is waar u een sleutel in kunt doen, maar de scooter door middel van het alarm en de startknop kunt bedienen. Het zadel kan geopend worden via het dashbord kastje waar nog wel een sleutel voor nodig is.

Het is mogelijk om accessoires zoals een windscherm of sierbeugels op de scooter te monteren.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, garantie en de eerste onderhoudsbeurt.

Bent u benieuwd naar het electrisch rijden? Kom vrijblijvend bij ons langs voor meer informatie of een proefrit.