Iva E-GO S5
€ 2650,00

Direct leverbaar
De Iva E-GO S5 is een wat grotere electrische scooter. Het is mogelijk om met 2 personen op deze scooter te rijden, maar dit gaat wel ten koste van de actieradius. Deze is, afhankelijk van het type scooter (snorscooter / bromscooter), persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden een maximaal van 80 km. Er is plaats voor een 2e accu, zodat de actieradius verdubbelt kan worden. De Bosch motor zit in het achterwiel en de accu zit onder het zadel.

De Iva E-GO S5 heeft volledige ledverlichting, een dubbele standaard, een tassenhaak, vlakke treeplank, USB poort en een opbergvakje onder het stuur voor bijvoorbeeld een telefoon of navigatie.

De 12″ wielen zorgen voor comfort en een fijnere rijbeleving. Het is ook mogelijk om, zoals op sommige foto’s te zien is, een klapdrager voor een opbergkoffer, mand of rugsteun op de scooter te plaatsen voor nog meer comfort en opbergruimte.

Het rijden met een electrische scooter is een heel andere beleving en u mag door de stiltegebieden rijden zoals door de Mantelinge of onderlangs de duinen bij Dishoek.

Prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken, tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en garantie.
Prijs is exclusief klapdrager (€ 110,00)

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.