Iva E-GO S4
€ 2200,00

Direct leverbaar
De Iva E-GO S4 is een wat kleinere, electrische scooter die licht en wendbaar is voor het dagelijks stadswerk. De actieradius van de scooter is +/- 50 km. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden, persoonlijk- en bagegegewicht. Er is een mogelijkheid om een 2e accu in de scooter te plaatsen voor een verdubbeling van de actieradius. De Bosch motor bevindt zich in het achterwiel en de accu zit onder het zadel. U kunt de accu ook via de scooter opladen, of de accu eruit nemen en op een andere plaats opladen, bijvoorbeeld binnenshuis of tijdens het rijden bij een fiets café.

Het rijden met een electrische scooter is een hele andere beleving dan een scooter met een benzine-motor. De stilte tijdens het rijden is voor veel mensen een verademing, ook mag u met de electrische scooter door de natuurgebieden en onderaan de duinen rijden. U bent niemand tot last. Wel moet u er rekening mee houden dat andere weggebruikers u niet horen aankomen en dus ook van u kunnen schrikken als u ‘plotseling’ voorbij komt rijden.

De scooter is in meerdere kleuren beschikbaar. Het is mogelijk om diverse accessoires zoals een windscherm en sierbeugels en een andere achterdrager.

De Iva E-GO S4 is de kleinere van de serie Iva electrische scooters die wij hebben staan. Kijk rustig rond voor andere, grotere, modellen en kom bij ons langs voor een vrijblijvende proefrit.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, garantie en een eerste onderhoudsbeurt.