Iva E-GO S4
€ 2200,00

Direct leverbaar
De Iva E-GO S4  is een mooi vormgegeven en compacte electrische scooter. Door de smalle kapdelen, de lage buddyseat en het lage gewicht van de scooter is het de ideale electrische scooter voor in de stad. Ook het parkeren van dit type scooter is gemakkelijk.

De electrische Iva E-GO S4 heeft met 1 accu een actieradius tot een 60 km in de snorscooter uitvoering. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand, uw persoonlijk- en het bagagegewicht, de weersomstandigheden en de rijstijl. Het is mogelijk om een 2e accu onder het zadel op te bergen, waarmee u de actieradius van de scooter kunt verdubbelen.

De scooter is voorzien van een Bosch motor in het achterwiel, schijfremmen, een helder en duidelijk display, een opbergvakje onder het stuur, een USB poort en een zij- en bokstandaard. Het is mogelijk om accessoires op de scooter te plaatsen, zoals een hoog windscherm, sierbeugels voor extra bescherming, een rugsteun of opklapbare drager met rugsteun en er is een mogelijkheid om een drager te plaatsen voor bijvoorbeeld een opbergkoffer of mand.

De prijs van de scooter is inclusief 1 accu met oplader, rijklaarmaakkosten, kenteken en tenaamstellen, een eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief optionele accessoires.

De scooter is direct leverbaar in snorscooter uitvoering.

U bent van harte welkom voor meer informatie over deze electrische scooter.