Iva E-GO S4
€ 2200,00

Direct leverbaar
De Iva E-GO S4 is een compacte, lage electrische scooter. Doordat de scooter smal en laag is is deze heel wendbaar en gemakkelijk door iedereen te besturen. Ideaal voor in de stad, in kleine ruimtes of zelfs om mee te nemen in de garage van de camper.

De scooter heeft een helder en overzichtelijk led-display en alle bedieningsknoppen aan het stuur zijn goed bereikbaar. Onder het zadel zit de accu die een actieradius kan halen van +/- 60 km. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden, het persoonlijk- en bagage gewicht. Er is een mogelijkheid om een 2e accu onder het zadel te plaatsen, zodat de actieradius verdubbeld kan worden. Het is mogelijk om de accu op te laden via de scooter, maar de accu kan er ook uitgenomen worden om bijvoorbeeld binnenshuis de accu op te laden.

De Iva E-GO S4 heeft een Boschmotor welke in het achterwiel zit. Hierdoor is het achterwiel compleet gesloten maar u heeft in het voorwiel nog voldoende plek om bijvoorbeeld een hangslot door te hangen tijdens het parkeren van de scooter.

De Iva E-GO S4 is er in verschillende kleuren en er zijn diverse accessoires beschikbaar, zoals een windscherm en een achterdrager voor bijvoorbeeld een opbergkoffer.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken, tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.