Project omschrijving

Iva E-GO S4
€ 2200,00

Direct leverbaar
Deze scooter, de Iva E-GO S4 is een leuke, kleine electrische scooter. Doordat de scooter niet zo groot is is hij ideaal voor stadswerk en gemakkelijke stalling, van de schuur tot de gang, hij past overal. Het rijden met een electrische scooter biedt veel voordelen zoals het makkelijk opladen van de accu en de mogelijkheid om te rijden in de stiltegebieden, zoals onderaan de duinen bij Dishoek.

De Iva E-GO S4 heeft een Bosch motor in het achterwiel en de accu onder het zadel. Hier is zelfs plaats voor een 2e accu waardoor de actieradius van maximaal 50 km kan worden verdubbeld. De actieradius is natuurlijk wel afhankelijk van het type scooter (brom- / snorscooter) persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden.

De scooter is voorzien van ledverlichting, knipperlichten, USB poort, tassenhaak, een platte treeplank en een extra opbergvakje voor bijvoorbeeld je telefoon of navigatie.

Het is mogelijk om accessoires te monteren zoals bijvoorbeeld een windscherm, sierbeugels en een andere achterdrager voor een opbergkoffer of mand.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, garantie en de eerste onderhoudsbeurt bij +/- 1000 km.
De prijs is exclusief eventuele accessoires.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.