Iva E-GO S4

Niet direct leverbaar
De Iva E-GO S4 is een electrische scooter met veel mogelijkheden. Omdat deze scooter wat kleiner is kan hij heel goed voor het dagelijkse stadswerk gebruikt worden. U kunt overal tussendoor en de scooter makkelijk stallen bijvoorbeeld in de gang als er geen vrij achterom of tuin beschikbaar is. Doordat een electrische scooter geen benzine of olie heeft is de scooter geheel reukloos. Het opladen van de scooter kan op elk stopcontact, direct op de accu of via de scooter.

De actieradius van de Iva E-GO S4 is +/- 50 km. Dit betekend 50 km rijden op 1 acculading. Het is mogelijk om een 2e accu erbij te plaatsen, er is onder het zadel plaats voor 2 accu’s. De Bosch motor zit in het achterwiel.

De scooter heeft volledige ledverlichting, een dubbele standaard, een USB poort, een opbergvakje bij het stuur voor eventueel een telefoon of navigatie, een tassenhaak en een vlakke treeplank.

Het is mogelijk om accessoires zoals een windscherm, sierbeugels en een andere achterdrager voor een op bergkoffer of mand te monteren.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, garantie, en de eerste onderhoudsbeurt na +/- 1000 km.

Benieuwd naar het electrisch rijden? Kom bij ons langs voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.