IVA E-GO S3
€ 2350,00

Direct leverbaar
De IVA E-GO S3 is een electrische snorscooter met een Bosch motor in het achterwiel. De scooter heeft dus geen verbrandingsmotor en de accu kan worden opgeladen via elk stopcontact. Er is dus geen speciale aansluiting of apart stopcontact nodig om de scooter op te laden. Na het laden heeft de scooter een actieradius van +/- 60 km. Deze actieradius is afhankelijk van het belast gewicht, rijgedrag en de weersomstandigheden.

De scooter is klein en laag wat hem ideaal maakt om mee in de stad te rijden en hem makkelijk te parkeren. Ook meenemen in de camper is mogelijk aangezien er geen geur en vloeistoffen aanwezig zijn.

De IVA E-GO S3 heeft standaard een USB poort, een opbergvakje onder het stuur, een tassenhaak en duo-voetsteunen. Ook is het mogelijk om onder het zadel spullen op te bergen of een 2e accu te plaatsen zodat u nog meer actieradius heeft.

Het is mogelijk om, zoals op enkele foto’s te zien is, een hoog windscherm en een achterdrager voor een mand of koffer op de scooter te plaatsen.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken, tenaamstellen, garantie en een eerste onderhoudsbeurt.
De prijs is exclusief hoog windscherm smoke (€ 140,00) en achterdrager voor koffer / mand (€ 85,00).
De scooter is op voorraad in snorscooter uitvoering.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.