Horwin EK1
€ 3400,00

Direct leverbaar
De Horwin EK1 is een luxe electrische scooter met grotere wielen. Het voorwiel is 14″ en het achterwiel 13″ wat het rijden met de scooter comfortabel en stabiel maakt. De Horwin EK1 is uitgerust met een led display, volledige ledverlichting, een dubbele standaard, duo voetsteunen voor de bijrijder en alarm. Het is ook mogelijk om de ledverlichtingstrips aan de zijkant van de scooter aan te zetten zodat u nog beter zichtbaar bent in het verkeer.

Geruisloos door de stad rijden of onderlangs de duinen, het kan en mag allemaal. De actieradius tot 100 km (bij snorscooter uitvoering) geeft u vrijheid om de dagelijkse afstanden te rijden of om heerlijk rond te toeren. De actieradius is afhankelijk van de weersomstandigheden, persoonlijk- en bagagegewicht. De bromscooter uitvoering heeft een minder grote actieradius en hiermee mag u ook niet op de fietspaden in de stiltegebieden of onderaan de duinen rijden.
Het is mogelijk om een 2e accu in de scooter te plaatsen voor een dubbele actieradius en daarmee nog meer geniet-momenten.

Als accessoires is het mogelijk om een achterdrager voor een opbergkoffer en een windscherm te monteren. De scooter is leverbaar in verschillende kleuren en in de uitvoering snor- of bromscooter.

De prijs is inclusief 1 accu, rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, kenteken, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.