Horwin EK1

Niet direct leverbaar
De Horwin EK1 electrische scooter is een nieuw model met grotere wielen, 14″ aan de voorkant en 13″ aan de achterkant. Dit maakt het rijden met deze electrische scooter comfortabel en hij ligt vast op de weg. Met het grote zadel en alle comfort maakt dit een goede 2 persoonsscooter.

De actieradius van de Horwin EK1 heeft een maximum van 100 km met 1 accu. Deze afstand is wel afhankelijk van het type scooter (snorscooter / bromscooter), persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden. Het is mogelijk om een 2e accu erbij te plaatsen voor een dubbele actieradius.
De motor zit in het achterwiel en de accu bevindt zich onder het zadel. Hiernaast is nog opbergruimte.

De Horwin EK1 is standaard voorzien van ledverlichting, led knipperlicht, led display, eventuele led zijverlichting, een dubbele standaard, USB poort, alarm en een achteruitrij stand.
Het is mogelijk om accessoires zoals een windscherm of een andere achterdrager voor een opbergkoffer of mand te monteren.

Het rijden met een electrische scooter geeft rust, is schoon en kan gewoon bij u thuis, in elk stopcontact opgeladen worden.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen, kenteken, garantie en een onderhoudsbeurt bij +/- 1000 km.

Kom bij ons langs voor meer informatie over electrisch rijden of een vrijblijvende proefrit.