Horwin EK1
€ 3400,00

Direct leverbaar
De Horwin EK1 electrische scooter is een model waarop gemakkelijk 2 volwassen personen kunnen zitten. Door het ruime zadel en de lage treeplank heeft de scooter een goede zithouding. De 13″ / 14″ wielen bieden extra comfort tijdens het rijden. U mag met de snorscooter uitvoering van de electrische scooter ook in de stiltegebieden onderaan de duinen rijden en met een maximum van 100 km actieradius is de Horwin de ideale scooter om heerlijk mee te toeren. De actieradius is afhankelijk van de weersomstandigheden, persoonlijk- en bagage/duo-gewicht.

De bromscooter uitvoering heeft een lagere actieradius en hiermee mag u ook niet in de stilte gebieden rijden. Met de bromscooter uitvoering dient u in de bebouwde kom tussen de auto’s te rijden, en buiten de bebouwde kop op het vrijliggende fietspad.

De Horwin EK1 heeft een led display, volledige ledverlichting, eventuele zijverlichting, een zij- en een bokstandaard en een alarm. Het is mogelijk om een windscherm en een achterdrager op de scooter te laten monteren voor meer comfort en opbergruimte. Onder het zadel is plek voor 2 accu’s, waardoor u de actieradius kunt verdubbelen.

De prijs is inclusief 1 accu, rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

De scooter is leverbaar in diverse kleuren.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.