GTS Toscana Dynamic
€ 2295,00

Direct leverbaar
De GTS Toscana Dynamic scooter is een ruime 2 persoonsscooter met een mooie buddyseat. De duo voetsteunen en de opklapbare achterdrager zorgen ervoor dat de passagier voldoende ruimte heeft en veilig kan zitten.

De bestuurder is voorzien van alle gemakken, zoals gemakkelijk bedienbare stuurschakelaars en een led display, een USB poort in het voorvakje en er is voldoende ruimte onder het zadel voor het opbergen van een tas.
De scooter is verder voorzien van led verlichting en ledknipperlichten, een zij- en bokstandaard en een zuinige E5 injectie motor. Dit betekent een verbruik van +/- 1:45.

Er zijn verschillende accessoires mogelijk op dit type scooter. Op de foto ziet u een hoog, helder windscherm. De prijs hiervan is € 120,00.
U kunt ook kiezen voor een windscherm in smoke-uitvoering, sierbeugels of een extra opbergkoffer of -mand.

Met een snorscooter mag u rijden op alle fietspaden met ronde, blauwe borden. Met een bromscooter rijdt u binnen de bebouwde kom op de weg en buiten de bebouwde kom op het fietspad. U kunt met een scooter overal gratis parkeren, op vele plaatsen is dit dichtbij de voordeur van winkels, zorgcentra of het ziekenhuis.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstelling, kenteken, 1e onderhoudsbeurt, een volle tank benzine en garantie.
De prijs is exclusief accessoires, zoals op de foto te zien is: Hoog windscherm € 120,00.

U bent van harte welkom voor meer informatie.