GTS Toscana Dynamic

Niet direct leverbaar
De GTS Toscana Dynamic scooter is er in vele kleuren. Deze lichtblauwe kleur is nieuw, in combinatie met de led knipperlichten en achterlicht met smoke-glas een hele mooie uitvoering. Natuurlijk heeft ook deze uitvoering alle standaard opties zoals een leddisplay, een dubbele standaard, duo-voetsteunen en een opklapbare achterdrager.

Onder het zadel is ruimte voor het opbergen van een tas, en in het voorvakje onder het stuur zit de USB aansluiting. Ook is er op deze uitvoering een extra oog voor het bevestigen van een hangslot.

De GTS Toscana Dynamic heeft een zuinige E5 injectie motor waardoor het verbruik erg weinig is, tot een 1:45. Met de scooter mag u overal gratis parkeren en met de snorscooter uitvoering mag u gebruik maken van alle fietspaden met ronde, blauwe borden. Dit betekent in de stad dat u vaak sneller bent dan autoverkeer.
Met de bromscooter gebruikt u binnen de bebouwde kom (vaak) de autoweg en buiten de bebouwde kom het fietspad wat betekend dat u sneller bent op de langere stukken.

Er zijn vele accessoires mogelijk op dit model, zoals bijvoorbeeld een windscherm (helder / smoke), sierbeugels (zwart / chroom), een telefoonhouder of een opbergkoffer of -mand.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstelling, kenteken, 1e onderhoudsbeurt, een volle tank benzine en garantie.
De prijs is exclusief accessoires.

U bent van harte welkom voor meer informatie.