GTS Toscana Dynamic – E5

Niet direct leverbaar
De GTS Toscana Dynamic scooter is een ruime 2 persoonsscooter. Door het grote zadel is er voldoende plek voor 2 volwassen personen. Let wel op het maximaal belastbaar gewicht van +/- 170 kg wat deze scooter kan dragen.

De scooter is standaard uitgerust met volledige led verlichting, een led display, voetplaten op de treeplank, een USB poort, een zij- en een bokstandaard, een extra oog voor het bevestigen van een extra hangslot, duo-voetsteunen en een opklapbare achterdrager. Onder het zadel is ruimte om spullen op te bergen.

De motor van de GTS Toscana Dynamic scooter is de zuinige E5 injectie motor. Daardoor is het verbruik erg laag, +/- 1:45.

U kunt met de scooter overal gratis parkeren en u mag (nu nog) zonder helm rijden op de snorscooter uitvoering. U kunt dan over alle fietspaden rijden met de ronde, blauwe borden. In de stad betekend dit dat u vaak sneller bent en overal tussendoor gaat. Ook mag u gebruik maken van het Jaagpad waardoor de afstand Middelburg – Vlissingen gemakkelijk en snel gaat.

De snorscooter is bij ons op voorraad.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, kenteken, 1e onderhoudsbeurt, een volle tank benzine en garantie.
De prijs is exclusief eventuele accessoires, zoals een windscherm of sierbeugels.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.