GTS Toscana Dynamic
€ 2295,00

Direct leverbaar
De GTS Toscana Dynamic scooter is ruim maar toch smal, ruim maar toch goed hanteerbaar, beschikbaar voor 2 personen maar alleen rijden kan natuurlijk ook; de ideale scooter in de stad, maar natuurlijk is deze scooter ook geschikt voor de langere afstanden.

Met de scooter mag u overal gratis parkeren, heeft als vaste lasten alleen de verzekering en rijdt met een zuinige motor met een verbruik van +/- 1:45. Als u met een snorscooter uitvoering rijdt mag u gebruik maken van alle fietspaden met ronde borden. Rijdt u met een bromscooter uitvoering rijdt u binnen de bebouwde kom op de rijbaan en buiten de bebouwde kom op het fietspad.

De GTS Toscana Dynamic heeft standaard een led display, led koplamp en knipperlichten, dagrijverlichting, en led achterlicht, een USB poort, een bokstandaard en een zijstandaard, een extra ook voor het bevestigen van een hangslot, ruimte onder het zadel en een opklapbare achterdrager.

Het is mogelijk om accessoires op de scooter te zetten, zoals een windscherm en valbeugels. Een koffer of mand op de achterdrager is ook mogelijk.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1e onderhoudsbeurt, een volle tank benzine bij afleveren en garantie.
De prijs is exclusief accessoires.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.