GTS E-nergy
€ 2795,00

Direct leverbaar
De GTS E-nergy is een sportieve electrische scooter. Met de 10″ wielen en de compacte lengte is hij ideaal voor het snelle en smalle stadsverkeer. Ook met parkeren vindt u altijd een plekje, want hij past overal tussen.

De scooter is voorzien van ledverlichting aan de voor- en achterzijde, led knipperlichten en een helder display. Ook heeft de E-nergy een handig vakje onder het stuur waarin een USB poort zit en u gemakkelijk een telefoon of navigatie kunt opladen. Ook de vlakke treeplank met daarboven een tassenhaak maken deze scooter ideaal om boodschappen mee te doen.

Onder de buddyseat zit de accu met daar bovenop nog wat ruimte om spullen op te bergen. Er is bij dit type scooter geen mogelijkheid om een 2e accu in de scooter te plaatsen. Wel heeft de GTS E-nergy standaard een achterdrager. Hierop kunt u een koffer of mand zetten zodat u nog meer opberg mogelijkheid hebt.

Ook de duo voetsteunen en de zij- en bokstandaard zorgen ervoor dat de scooter helemaal af is.

U kunt met de GTS E-nergy ongeveer 70 km rijden in de snorscooter uitvoering. De actieradius is wel afhankelijk van uw rijgedrag, persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, kenteken, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.