GTS E-Levanti
€ 3900,00

Direct leverbaar
De GTS E-Levanti is het grootste model van GTS in de electrische lijn. De scooter heeft 12″ wielen, een ruim zadel voor 2 personen, een vlakke treeplank met daarboven een tassenhaak voor meer comfort bij het vervoeren van spullen, een opbergruimte onder het zadel en een achterdrager. Hier kan bijvoorbeeld nog een koffer of mand op gezet worden zodat u nog meer spullen kunt meenemen op de scooter.

Verder is de scooter standaard voorzien van een duidelijk kleurendisplay, een USB poort, een bok- en zijstandaard en duo voetsteunen voor de passagier.
Het is mogelijk om een windscherm en/of een opklapbare drager op de scooter te plaatsen.

De actieradius van de E-Levanti is maximaal 90 km. Dit betekend dat u 90 km kunt rijden op 1 accu lading. Daarna zal de accu weer opgeladen moeten worden voor een volgende rit.
De bovengenoemde actieradius is natuurlijk wel afhankelijk van uw persoonlijk gewicht, het eventuele bagagegewicht, een duo persoon, de weersomstandigheden en de gekozen snelheid.
Het is mogelijk om onder het zadel een 2e accu te plaatsen. Zo krijgt u de mogelijkheid om een dubbele actieradius te rijden zonder opnieuw te hoeven opladen.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1 accu + oplader, de eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is excluisief accessoires of een 2e accu.

U bent van harte welkom voor meer informatie over deze electrische scooter.