GTS E-Levanti
€ 3900,00

Direct leverbaar
De GTS E-Levanti is een ruime 2 persoons electrische scooter. Door de grote wielen, de vlakke treeplank en de uitklapbare duo-voetsteunen, de ruime buddyseat en de achterdrager is hij geschikt voor elk moment van de dag: voor het meenemen van boodschappen, werkspullen, een sporttas achterop of strandspullen, het kan allemaal op de E-Levanti. Maar laad hem niet overvol, want dit heeft natuurlijk invloed op de actieradius van de scooter.

De E-Levanti heeft een actieradius van maximaal 90 km. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw persoonlijk- en bagagegewicht, de weersomstandigheden en de gekozen snelheid. Het is mogelijk om onder het zadel een 2e accu te plaatsen voor meer actieradius. Wel gaat dit ten koste van de opbergruimte onder het zadel.

Het is ook mogelijk om accessoires op de E-Levanti te plaatsen, zoals een windscherm of een opklapbare achterdrager.

De scooter is standaard uitgevoerd met een helder kleurendisplay, volledige led verlichting, 12″ wielen, een USB poort, inklapbare duo-voetsteunen, een bok- en zijstandaard, schijfremmen en een Bosch motor in het achterwiel.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1 accu + oplader, de eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs van de scooter is exclusief accessoires en een 2e accu.

U bent van harte welkom voor meer informatie over het electrisch rijden.