GTS e-Bravo
€ 2895,00

Direct leverbaar
De GTS e-Bravo is een wat lagere scooter die volledig electrisch is. Hierdoor is het een fijne scooter voor wat kleinere mensen. De scooter kan overal geparkeerd worden, zelfs binnen in de gang, of in de camper, aangezien deze geen geur afgeeft en kan gaan lekken.

Het is mogelijk om met 2 personen op de scooter te rijden, maar de actieradius zal daarmee aanzienlijk korter worden. Ook als u harder wil rijden, of een bromuitvoering kiest van een electrische scooter, zal de actieradius afnemen.
Rijdt u alleen dan is de actieradius maximaal 80 km, wat betekend dat u 80 km kunt rijden op 1 acculading. Het is mogelijk om een tweede en bij dit model zelfs een derde accu onder het zadel op te bergen voor een dubbele actieradius.

Bij het gebruik van 2 accu’s is er nog voldoende ruimte om spullen op te bergen onder het zadel. Ook de klapdrager aan de achterkant, en de tassenhaak aan de voorkant, bieden u extra opbergruimte. De scooter is standaard voorzien van een USB aansluiting en een stuurslot.

Het is mogelijk om een hoog windscherm op de scooter te monteren voor meer comfort, houd dan wel rekening met een lagere actieradius.

Prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken, tenaamstellen, 1 accu + oplader, de 1e onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief accessoires of meerdere accu’s.

U bent van harte welkom om het electrisch rijden eens te proberen.