GTS e-Bravo
€ 2895,00

Direct leverbaar
De GTS e-Bravo is nu ook leverbaar in de nieuwe, matgroene kleur ! Het display op het stuur heeft ook een update gekregen en is nu zelfs in kleur !

De electrische Bravo scooter is verder volledig in ledverlichting uitgevoerd, heeft een USB poort bij het contactslot, heeft een bok- en zijstandaard en een opklapbare achterdrager.
Onder het zadel is plek voor totaal 3 (!) accu’s. Als u 1 of 2 accu’s onder het zadel plaatst heeft u nog voldoende opbergruimte voor een rugtas of boodschappen. Ook de tassenhaak onder het stuur zorgt voor nog meer comfort.

De actieradius van de e-Bravo is maximaal 80 km. Dit is wel afhankelijk van het persoonlijk- en bagagegewicht, de weersomstandigheden en de gekozen snelheidsstand. Deze is namelijk wisselbaar zodat even iets harder rijdt dan de fietser die u wilt inhalen. Met een 2e of zelfs een 3e accu breidt u natuurlijk de actieradius behoorlijk uit.

Het is mogelijk om een hoog windscherm op de scooter te plaatsen maar ook dit heeft invloed op de totale actieradius.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1 accu + oplader, de eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief accessoires of een 2e accu.

U bent van harte welkom voor meer informatie.