GTS e-Bravo
€ 2895,00

Direct leverbaar
De GTS e-Bravo is een volledig electrische scooter. Door het ruime zadel, het grote opbergvak onder het zadel en de opklapbare achterdrager is dit de ideale stadsscooter: stil, wendbaar en veel opbergruimte.

De scooter is volledig uitgerust in ledverlichting, heeft een led-display, een USB poort bij het contactslot, een tassenhaak en een bok- en zijstandaard. De dubbele schijfremmen op de wielen zorgen voor een veilige remweg. De motor zit in het achterwiel en u kunt kiezen tussen 2 snelheidsstanden.

De actieradius van de GTS e-Bravo is een maximum van 80 km. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw persoonlijk- en bagagegewicht, de weersomstandigheden en het rijgedrag. Ook de snelheid heeft directe invloed op de actieradius.
Het is mogelijk om een windscherm op de scooter te plaatsen, voor meer comfort, maar ook hiermee gaat de actieradius iets naar beneden.

Het is mogelijk bij dit model electrische scooter om een 2e en 3e (!) accu onder het zadel te plaatsen. Hierdoor heeft u veel meer actieradius en kunt u nog meer genieten van de stille omgeving en mooie natuurgebieden. Deze mag u namelijk met de electrische scooter gewoon betreden.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken en tenaamstellen, 1 accu + oplader, de eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief eventuele accessoires en een 2e of 3e accu.

U bent van harte welkom voor meer informatie over het electrisch rijden en de daar bijbehorende verkeersregels.