Project omschrijving

GTS e-Bravo
€ 2595,00

Niet direct leverbaar
De GTS e-Bravo is een ruime electrische scooter voorzien van alle gemakken: een ruim zadel voor 2 personen (tot 160 kg maximaal), opbergmogelijkheid onder het zadel terwijl er ook plek is voor 2 (!) accu’s, een USB poort en een tassenhaak. Als u geen spullen hoeft te vervoeren onder het zadel is er zelfs plaats om een 3e accu mee te nemen zodat u de actieradius aanzienlijk kan vergroten.
De actieradius an 1 accu is +/- 80 km, dit is wel afhankelijk van uw persoonlijk gewicht, uw eventuele passagier, het bagagegewicht en de weersomstandigheden. Het opladen van de accu kan binnenshuis aangezien de accu uit de scooter gehaald kan worden. Het opladen van de accu duurt ongeveer 3 uur.

Het is mogelijk om een hoog windscherm op de scooter te plaatsen en zo nog meer comfort te creëren.

Het rijden op een electrische scooter biedt vele voordelen. U kunt rijden op alle fietspaden, dus ook in de stilte gebieden onderaan de duinen en door de natuurgebieden. Ook het stallen van de scooter kan overal want u heeft geen last van geuroverlast door benzine of olie.

De prijs van de scooter is € 2595,00 inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en 1 accupakket.
De prijs van een extra accu is € 850,00
De prijs is exclusief accessoires zoals bv. een hoog windscherm € 120,00.

U bent van harte welkom om eens een vrijblijvende proefrit te maken en te ervaren wat electrisch rijden op een tweewieler is.