AGM Goccia
€ 2099,00

Direct leverbaar
De Goccia is een electrische (snor)brommer. De Goccia is een licht van gewicht en smal, dit maakt de brommer erg wendbaar en dus ideaal voor het gebruik in de (binnen)stad. Ook is de Goccia brommer goed tussen de fietsenrekken te stallen en neemt deze in de schuur of in de gang weinig plek in. Ook in de ‘garage’ van de camper is deze kleine, electrische brommer goed op te bergen. Geen geur of lekkages van olie of benzine, en toch lichtgewicht en ideaal om wat flexibeler te zijn tijdens een vakantie.

De Goccia heeft een kleine buddyseat waaronder de accu is geplaatst. U kunt de accu uitnemen om op te laden, maar dit kan ook via de brommer gebeuren. Er is een mogelijkheid om een passagier mee te nemen, maar dit zorgt wel voor een lagere actieradius.

De actieradius van de Goccia is +/- 50 km. Deze afstand is natuurlijk wel afhankelijk van het persoonlijk- en eventueel bagage gewicht, de weersomstandigheden en het type wegdek. Ook de gekozen snelheid is van belang voor de afstand wat u met één accu-lading kunt afleggen.

Ook op deze special editie, in een roze kleur en met witte velgen, zijn de diverse accessoires mogelijk zoals een stuurmand, een opbergrek op de treeplank, fietstassen + fietstassenhouder en een rugsteuntje voor de passagier.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen, kenteken, 1 accu + oplader, 1e onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief eventuele accessoires of een 2e accu.

U bent van harte welkom voor meer informatie over het electrisch rijden.