AGM Goccia

Niet direct beschikbaar
De Goccia e-brommer, in zwart met goudkleurig uitgevoerde accenten, is een kleine, wendbare electrische brommer. De goede zithouding, het makkelijk op en van de standaard doen, en het lage totaal gewicht maken deze brommer ideaal voor mensen die minder kracht hebben in de armen en benen, of over weinig opbergruimte beschikken. De Goccia past overal tussen, zelfs in de bergruimte van de camper. Het stuur kan namelijk naar beneden gemonteerd worden.

De motor van de Goccia zit in het achterwiel en de accu onder het zadel. De actieradius van de brommer is +/- 50 km. Dit is wel afhankelijk van uw persoonlijk- en bagegegewicht en de weersomstandigheden. Het is mogelijk om op het duo-zadel een koffer te laten plaatsen en hierin een 2e accu mee te nemen voor een dubbele actieradius.

Standaard is de Goccia e-brommer uitgerust met ledverlichting, knipperlichten, alarm, key-less rijden, een bokstandaard, voetsteunen, een USB poort, stuurslot en 2 spiegels.

Het led display is duidelijk en overzichtelijk. U kunt tijdens het rijden kiezen uit 2 verschillende rij-standen maar dit heeft wel invloed op de actieradius. De brommer uitvoering (45 km/h) heeft een lagere actieradius dan hierboven vermeld.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, garantie en de eerste onderhoudsbeurt bij.
De prijs is exclusief eventuele accessoires.

U bent van harte welkom om het electrisch rijden te proberen en de stilte te ervaren tijdens het rijden.