AGM Goccia

Niet direct leverbaar
De AGM Goccia e-brommer is klein, laag in gewicht en wendbaar. De ideale eigenschappen voor electrisch rijden, en stallen, in de stad, een kleine schuur of de camper. Deze brommer heeft de motor in het achterwiel, de accu zit onder het zadel en is uitneembaar. U kunt de accu dus buiten de scooter om opladen, maar ook via de scooter, hiervoor zit een oplaadplug onder het zadel.

De actieradius van de Goccia e-brommer is +/- 50 km. Deze afstand is wel afhankelijk van uw persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden. Het is mogelijk om op de duo-seat een koffer te laten monteren en hierin een 2e accu te plaatsen. Zo verdubbelt u de actieradius.

De Goccia e-brommer is volledig uitgerust met ledverlichting, knipperlichten, alarm en key-less rijden, dus de sleutel kunt u in uw zak houden tijdens het rijden. Ook beschikt de brommer, naast het alarm, over een stuurslot voor extra veiligheid, een USB poort en een bokstandaard.

Het rijden met een electrische brommer is mogelijk in de stiltegebieden en onderlangs de duinen bij Dishoek.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu + oplader, tenaamstellen en kenteken, garantie en een eerste onderhoudsbeurt.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.