AGM Goccia
€ 1899,00

Direct leverbaar
De Goccia is een smalle, wendbare electrische brommer. Zeer geschikt voor het dagelijkse stadswerk of om mee te nemen in de camper en ermee van de camping naar de lokale bakker te rijden. Het stuur van deze electrische brommer kan namelijk naar beneden gemonteerd worden zodat hij nog lager is voor een eventuele lage opbergruimte.

De Goccia heeft de motor in het achterwiel en een kleine, uitneembare accu onder het zadel. Er is een 2e zadel op de bagegedrager geplaatst maar hierop kan ook een opbergkoffer gemonteerd worden voor opbergruimte.

Het rijden met de Goccia is heel gemakkelijk en kan zonder sleutel, key-less rijden. Aan de hand van de afstandsbediening, waarmee ook het alarm op de scooter in- en uitgeschakeld kan worden, kunt u de brommer aanzetten. Daarna 1 druk op de knop en de brommer schakelt in en is klaar om te rijden. Gemakkelijk, snel en geruisloos.

De actieradius van de Goccia electrische brommer is +/- 50 km. Deze afstand is wel afhankelijk van uw persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden.

De prijs van de brommer is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, garantie en een eerste onderhoudsbeurt.

Laat u verrassen en ervaar de rust van het electrisch rijden.
Kom bij ons langs voor meer informatie.