Project omschrijving

Goccia e-brommer
€ 1799,00

Direct leverbaar
De Goccia is een volledig electrische brommer. De opvolger van de benzine brommer. De brommer is klein, wendbaar en licht in gewicht. Dit maakt dat ook wat kleinere mensen, en mensen met minder kracht in de armen of benen, de brommer goed kunnen hanteren en rijden. De brommer weegt ongeveer 60 kg inclusief accu.
De brommer heeft volledige led verlichting, alarm, en u kunt rijden zonder sleutel te gebruiken. De brommer heeft 2 standen waardoor het mogelijk is om langzaam met de brommer op te trekken. Er is plek voor een duo passagier, echter wordt de actieradius flink minder met 2 personen. Op deze plek kan ook een houder voor een koffer gemonteerd worden.

De Goccia is een uitstekende brommer om mee te nemen in de camper of thuis in de gang te stallen. Hij is compact en geeft natuurlijk geen geur of lekkage af van benzine en olie.

De e-brommer heeft een actieradius van +/- 50 km, wat betekend dat u 50 km kunt rijden op 1 acculading. De accu zit onder het zadel en kan via de buitenkant ook opgeladen worden. De accu eruit nemen en binnen opladen is ook mogelijk.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom om deze electrische brommer uit te proberen en zelf te ervaren.