AGM Goccia
€ 1899,00

Direct leverbaar
De Goccia is een volledig electrische snorbrommer. De opvolger van de benzine brommer. De Goccia is klein, wendbaar en licht in gewicht. Dit maakt dat ook wat kleinere mensen, en mensen met minder kracht in de armen of benen, de e-snorbrommer goed kunnen hanteren en rijden. De e-snorbrommer weegt ongeveer 60 kg inclusief accu.
De e-snorbrommer heeft volledige led verlichting, alarm, en u kunt rijden zonder sleutel te gebruiken. De brommer heeft 2 standen waardoor het mogelijk is om langzaam met de brommer op te trekken. Er is plek voor een duo passagier, echter wordt de actieradius flink minder met 2 personen. Op deze plek kan ook een houder voor een koffer gemonteerd worden.

De Goccia is zeer geschikt om mee te nemen in de camper of thuis in de gang te stallen. Hij is compact en geeft natuurlijk geen geur af.

De e-brommer heeft een actieradius van +/- 50 km, wat betekend dat u 50 km kunt rijden op 1 acculading. De accu zit onder het zadel en kan via de buitenkant ook opgeladen worden. De accu eruit nemen en binnen opladen is ook mogelijk.

Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, zoals op de foto te zien is. Een opbergmand aan het stuur, een opbergmand op de treeplank, tassen + tassenhouder of een rugsteun voor de passagier.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1e onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs van de accessoires is als volgt:
– Opbergmand stuur € 65,00
– Opbergmand treeplank € 65,00
– Tassenset € 65,00
– Tassenhouderset € 100,00
– Rugsteun € 50,00
De prijzen van de accessoires is inclusief montage.

U bent van harte welkom om deze electrische snorbrommer uit te proberen en zelf te ervaren.