Ecooter E2
€ 3595,00

Direct leverbaar
De Ecooter E2 is een electrische scooter met een middenmotor. Dit betekent dat de motor in het midden zit met en het achterwiel wordt aangedreven door een snaar. Het achterwiel blijft daardoor vrij en kan ook gebruikt worden om een kettingslot doorheen te halen.
De Ecooter in de uitvoering E2 is een ruime scooter met een vlakke treeplank, voldoende zitruimte en uitklapbare duo voetsteunen voor de passagier. Het is mogelijk om een rugsteun voor de passagier te monteren aan de achterdrager.
De scooter is volledig uitgerust met ledverlichting voor en achter, led knipperlichten en een mooi helder led display. Onder het stuur zit een extra opbergvak met USB poort voor bijvoorbeeld een telefoon of navigatie en een tassenhaak voor meer comfort bij het vervoeren van extra spullen.

De accu zit onder het zadel en wordt vergrendelt zodat de accu er niet uit gestolen kan worden. Het is mogelijk om een 2e accu onder het zadel te plaatsen voor een dubbele hoeveelheid aan actieradius.

De Ecooter E2 heeft een accu capaciteit van 64 V en 42 Ah wat een totaal actieradius geeft tot 100 km.

Op de foto is er een hoog, helder windscherm gemonteerd. Dit windscherm is optioneel € 140,00.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, 1 accu, tenaamstellen en kenteken, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom.