Ecooter E2

Niet direct leverbaar
De Ecooter E2 is een ruime electrische scooter met een motor die middenonder in de scooter zit. Niet zoals bij alle andere scooters in het achterwiel. Deze is vrij en wordt door een snaar vanuit de middenmotor aangedreven.

De actieradius van de Ecooter E2 met een accu van 64V en 42Ah is 100 km met 1 accu. De accu bevindt zich onder het zadel en het is mogelijk om een tweede accu ernaast te plaatsen. Dit zorgt voor een dubbele actieradius.

De scooter is van alle gemakken voorzien, zoals een opbergvakje onder het stuur met USB aansluiting voor bijvoorbeeld een telefoon of navigatie, een ruime tassenhaak en een vlakke treeplank zodat het vervoeren van extra spullen die niet onder het zadel kunnen, nog gemakkelijker is. De verlichting is volledig in led uitgevoerd, zo ook het heldere display.

Het is mogelijk om voor de passagier een rugsteuntje te monteren. De uitklapbare voetsteunen zitten standaard op de scooter. Ook een dubbele standaard, een bokstandaard en een zijstandaard, zitten op de scooter gemonteerd.

De prijs van de scooter is inclusief 1 accu, rijklaarmaakkosten, kenteken, tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.