Project omschrijving

Delfi Speed One
€ 2795,00

De Delfi Speed One speed pedelec is een electrische fiets die een maximale snelheid kan halen van 40 km/h. De fiets is voorzien van een krachtige motor in het achterwiel met hierop 10 versnellingen.

De accu bevind zich op de framebuis en is makkelijk afneembaar zodat u de accu bijvoorbeeld binnen in huis kan opladen. Het led display is mooi weggewerkt in het stuur, zodat de kans op beschadiging hiervan klein is.
De fiets heeft een schijfrem aan de voor- en achterkant.

Het rijden op een speed pedelec betekend wel dat u andere wet- en regelgeving moet navolgen als op de langzamere electrische fietsen. Zo is het verplicht een fietshelm te dragen, de fiets moet voorzien zijn van een spiegel en kentekenplaat en heeft een verzekeringsplicht.
Ook de plaats op de weg van dit type electrische fiets is anders: in de bebouwde kom op de rijbaan (tussen de auto’s) en buiten de bebouwde kom op het fietspad.

Actieradius van de fiets is afhankelijk van de snelheid, persoonlijk gewicht en bagage gewicht en zit tussen 45 en 75 km.

Prijs inclusief tenaamstellen, 1e onderhoudsbeurt en fabrieksgarantie.
Omdat wij RDW erkend zijn heeft u geen extra kosten voor het tenaamstellen van de fiets en kunnen wij dit direct voor u regelen.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.