Project omschrijving

GTS e-Bravo
v.a. € 2750,00

Direct leverbaar
De GTS e-Bravo scooter is volledig electrisch. Het rijden met een electrische scooter komt steeds vaker voor, en ook de modellen van de benzine uitvoeringen gaan over naar electrisch, zo ook de GTS e-Bravo.
De accu die de motor, in het achterwiel, aandrijft zit onder het zadel. Daar is nog plek voor 2 (!) extra accu’s waardoor u het maximale actieradius kan halen van 3 x +/- 80 km. Deze afstand is wel afhankelijk van persoonlijk- en bagagegewicht en de weersomstandigheden.

De scooter is verder uitgerust met volledige ledverlichting voor optimale zichtbaarheid, een USB poort bij het contactslot, 2 type standaard (bok- en zijstandaard), een opklapbare achterdrager en bagegeruimte onder het zadel. Het is mogelijk om een windscherm (zoals op de foto te zien is) op de scooter te plaatsen.

Het is mogelijk om met 2 personen (1 volwassen en 1 kind) op de scooter te rijden. Dit heeft wel invloed op de actieradius.

De GTS e-Bravo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De actieradius van de bromscooter uitvoering is lager dan hierboven vermeld.

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, garantie en de eerste onderhoudsbeurt na +/- 1000 km.
De prijs is exclusief accessoires, zoals op deze foto: hoog windscherm € 140,00.

U bent van harte welkom voor meer informatie over het electrisch rijden of een vrijblijvende proefrit.