Project omschrijving

Berini Napoli S – E5
v.a. € 1895,00

Direct leverbaar
De Berini Napoli S – E5 scooter is de sportieve uitvoering van de Napoli II. Deze uitvoering heeft een vierkante koplamp, een duo-buddyseat en een speciale kleur: Kameleon. Hierdoor kleuren de kapdelen van groen tot zwart tot paars, het is maar net hoe het daglicht erop valt. Dit maakt deze uitvoering nog specialer en leuker om mee te rijden. De zwart accenten van de spiegels en de opklapbare achterdrager in combinatie met de banden met de witte rand maken het helemaal af.

De scooter heeft een zuinige E5 motor wat een verbruik heeft van +/- 1:45-50. Verder zijn alleen de vaste lasten een minimale WA verzekering. U heeft geen APK verplichting of wegenbelasting.

De Berini Napoli S – E5 heeft standaard 2 spiegels, een opklapbare achterdrager, een USB poort, een zij- en bokstandaard, opbergruimte onder het zadel en uitklapbare duo-voetsteunen.

Het is mogelijk om nog meer accessoires op de scooter te plaatsen, zoals een windscherm of sierbeugels (zoals op de foto’s te zien is).

De prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, garantie, de eerste onderhoudsbeurt bij +/- 500 km en een volle tank benzine bij afleveren.
De prijs is exclusief accessoires, zoals op de foto te zien is: Sierbeugelset voor zwart (€ 75,00) en sierbeugelset achter zwart (€ 75,00).

U bent van harte welkom om deze speciale kameleon kleur in het echt te komen bekijken.