Berini Napol II

Niet direct leverbaar
De Berini Napoli II heeft het nieuwste type motor. Hierdoor is de scooter nog zuiniger en helemaal van deze tijd. Het benzine verbruik is +/- 1:45-50 waardoor het tanken aan de pomp leuk blijft. De vaste lasten van een scooter zijn alleen de verzekering, er is geen APK of wegenbelasting bij een scooter.

Dit type in de Berini serie is een wat grotere scooter wat ook zeer geschikt is voor langere mensen. Het zadel ten opzichte van de treeplank is namelijk wat hoger waardoor de zithouding fijn is. Onder het zadel is een grote opbergruimte en in het handschoenenkastje onder het contactslot zit de USB aansluiting. Samen met de duo-voetsteunen en de opklapbare achterdrager dus van alle gemakken voorzien.

Het is mogelijk om diverse accessoires op de scooter te laten plaatsen zoals je op de foto’s kunt zien. Hierop is als accessoire het hoge, heldere windscherm en de sierbeugelsets aan de voor- en achterkant gezet. De spiegels en de achterdrager horen bij de standaard uitrusting van de scooter.

Prijs van de scooter is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, garantie, een volle tank benzine bij afleveren en een eerste onderhoudsbeurt.
De prijs van de scooter is exclusief hoog helder windscherm (€ 120,00) sierbeugelset voorzijde in zwart (€ 75,00) en het sierbeugelset aan de achterzijde in zwart (€ 75,00).

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit of meer informatie.