Berini Napoli II

Niet direct leverbaar
De Berini Napoli II is een grote, 2 persoonsscooter met veel ruimte om spullen op mee te nemen. Onder het stuur zit een handschoenenkastje met USB poort, een tassenhaak, onder het zadel is genoeg ruimte om een (rug)tas op te bergen en er is een mogelijkheid om een opbergkoffer of mand op de opklapbare drager te plaatsen. Het grote zadel voor 2 personen, de duo-voetsteunen en een dubbel standaard maken het helemaal compleet.

De Berini Napoli II E5 heeft een zuinige injectie motor en hiermee een benzineverbruik van +/- 1:45-50. Het is wel belangrijk om E5 / Euro98 benzine te tanken voor het behoud van de scooter.

De scooter heeft een halogeen koplamp en led knipperlichten. De treeplank is laag ten opzichte van het zadel waardoor ook langere mensen met dit type scooter kunnen rijden.

Het is mogelijk om accessoires op de scooter te laten zetten. Zoals op de foto te zien is kan dat een hoog windscherm zijn. Het is ook mogelijk om sierbeugels te monteren.

De prijs van de Berini Napoli II E5 is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, garantie, een volle tank benzine en een eerste onderhoudsbeurt.
De prijs is exclusief accessoires, zoals te zien is op de foto: windscherm hoog smoke € 120,00

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.