AGM VX50i
€ 2195,00

Direct leverbaar
De AGM VX50i heeft een ruim zadel waarop gemakkelijk 2 personen kunnen zitten. Het stuur is overzichtelijk met een helder display, gemakkelijk bedienbare schakelaars, een USB poort in het handschoenenkastje, een tassenhaak, zwart glanzende treeplaten, een zij- en bokstandaard, uitklapbare duo-voetsteunen, een opbergruimte onder het zadel en een opklapbare achterdrager. Ook heeft de AGM VX50i led knipperlichten met smoke glas aan de voor- en achterkant en een led achterlicht met smoke glas. De koplamp is een halogeen lamp.

Om nog meer luxe en comfort te krijgen is het mogelijk om accessoires te laten plaatsen, zoals bijvoorbeeld een windscherm, sierbeugels en een opbergkoffer. Zo maakt u de scooter helemaal af.

De AGM VX50i heeft een zuinige injectie motor met een verbruik van +/- 1:45 en een scooter mag overal gratis geparkeerd worden. Het ideale vervoersmiddel in de stad.

De prijs is inclusief rijklaarmaakkosten, kenteken en tenaamstellen, een onderhoudsbeurt bij +/- 500 km, een volle tank benzine bij afleveren en garantie.

U bent van harte welkom voor meer informatie.