AGM Goccia
€ 2099,00

Direct leverbaar
De AGM Goccia is een electrische brommer met wat grotere 14″ wielen waardoor het rijden erg comfortabel aanvoelt. Door het lage gewicht en de goede wendbaarheid van de brommer is het rijden in de stad hiermee ideaal. Doordat de brommer smal is kunt u hem gemakkelijk parkeren en stallen.

De accu van de AGM Goccia brommer zit onder het zadel en heeft een maximale actieradius van +/- 50 km. Dit betekend dat u na 50 km de accu moet opladen om weer verder te kunnen rijden. Het opladen van de accu duurt ongeveer 4-5 uur.
De actieradius van de brommer is afhankelijk van uw persoonlijk- en eventueel bagagegewicht en de weersomstandigheden.

De brommer wordt standaard afgeleverd met een helder en duidelijk display, gemakkelijk bedienbare stuurschakelaars, 1 accu en 1 oplader en een zitting met duo voetsteunen voor een passagier.

Het is mogelijk om diverse accessoires op de brommer te laten plaatsen, zoals bijvoorbeeld een opbergmand aan het stuur, een opbergmand op de treeplank, tassen of een koffer voor meer opbergruimte. Het is ook mogelijk om een zijstandaard op de brommer te laten zetten zodat deze nog gemakkelijker op de standaard gezet kan worden.

De prijs van de brommer is inclusief rijklaarmaakkosten, tenaamstellen en kenteken, 1 accu + 1 oplader, de eerste onderhoudsbeurt en garantie.
De prijs is exclusief accessoires.

U bent van harte welkom voor meer informatie.