Scootmobiel

Wij hebben ook een electrische scootmobiel in ons scooter aanbod. Deze driewielers vallen onder de wetgeving van scootmobiel. Om deze driewielscootmobiel te mogen besturen is GEEN rijbewijs nodig. Wel is de minimale leeftijdsgrens van dit type scootmobiel 16 jaar.

Dit model scootmobiel is ontworpen en geproduceerd door een scooterfabriek en heeft daardoor dezelfde eigenschappen als een scooter. U geeft gas door middel van het draaien aan het gashandel. Het remmen van dit type scootmobiel is het inknijpen van de remhandels. Dit gaat hetzelfde als een scooter en een (elektrische) fiets. Het grote voordeel hiervan is dat u niet opeens stilstaat als u het gashandel los laat. U rolt rustig uit en knijpt daarna de handrem in. Degene die achter u rijdt ziet dat u langzamer gaat rijden en kan hierop inspelen door ook te remmen. Hierdoor ontstaan er minder gevaarlijke situaties op het fietspad.

Het grote verschil met een scooter zijn de 2 wielen vanachter en de zitting met armsteunen en rugleuning. U hoeft bij het stoplicht uw voeten niet op de grond te zetten en kunt gewoon rustig blijven zitten. Ook kunt u achteruit rijden met deze scootmobiel, zodat parkeren ook gemakkelijk wordt.

Wij hebben de Trogon Go scootmobiel beschikbaar voor 1 persoon. De Trogon Duo is geschikt voor 2 personen.

Trogon Go
€ 2100,00

Direct leverbaar
De Trogon Go is een volledig elektrische driewielscooter met aan de voorzijde 1 wiel en aan de achterzijde 2 wielen. De dubbele vering bij de achterwielen biedt extra stabiliteit. Op de scooter zitten 2 snelheidsstanden, 1 stand met maximaal 15 km/h, en 1 stand met maximaal 24 km/h.
Zoals bij alle andere scooters heeft ook de Trogon Go een gashandel. Wanneer u het gashandel dichtdraait neemt de snelheid af en remt u met de handremmen de scooter tot stilstand. Dit is een dubbele manier van afremmen waardoor de Trogon Go extra veiligheid biedt.

De Trogon Go heeft een actieradius van +/- 50 km. Het maximale gewicht van de Trogon Go is 100 kg.

Om de scooter te mogen besturen moet u 16 jaar of ouder zijn. Een (scooter)rijbewijs is niet nodig. De scooter dient verzekerd te worden aangezien hij onder de wetgeving van scootmobiel valt.

Prijs inclusief opbergmand, 1e onderhoudsbeurt na +/- 4 maanden en garantie.
Prijs is exclusief optionele accessoires:
Windscherm hoog helder € 125,00
Koffer € 100,00
Zitting met hoge rugleuning € 250,00
Stokhouder € 40,00
Diverse beenkleden en handmoffen beschikbaar. Vraag bij ons na voor de mogelijkheden en prijzen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

Move V28
€ 4350,00

Direct leverbaar
De V28 is een electrisch aangedreven driewielscooter. Deze scooter heeft 2 wielen aan de voorkant en 1 wiel aan de achterkant. Dit maakt dat de scooter vast op de weg ligt en u scherp de bochten kan aansnijden. Als u met deze scooter moet stoppen voor het stoplicht, kunt u uw voeten niet op de treeplank houden en moet u deze, net als bij een 2-wiel scooter, op de grond zetten. Deze driewieler is daarom niet geschikt voor mensen met evenwichtsproblemen of moeite hebben met op en afstappen.

De V28 heeft een goede ledverlichting waardoor u nog beter zichtbaar bent in het verkeer. Ook heeft de scooter een achteruit rij mogelijkheid, zodat u nog makkelijker deze scooter kan parkeren.

De maximale snelheid van de scooter en de plaats op de weg is afhankelijke van de uitvoering:
scootmobiel -> maximaal 24 km/h -> op het fietspad
snorscooter -> maximaal 25 km/h -> op het fietspad
bromscooter -> maximaal 45 km/h -> binnen de bebouwde kom op de normale weg

De maximale actieradius van +/- 70 km is afhankelijk van meerdere factoren, zoals persoonlijk gewicht, snelheid, weersinvloeden en soort wegdek.

Prijs inclusief rijklaarmaakkosten, eventuele kentekenkosten en overschrijving en de 1e onderhoudsbeurt.

Let op: Met deze scooter is tijdelijk geen proefrit mogelijk.