Scooters

Er zijn heel veel verschillende merken scooters verkrijgbaar en daarmee ook verschillen in kwaliteit, levensduur, grootte en prijs van de scooters. Wij zijn dealer van diverse merken en kunnen u de verschillen hierin goed laten zien en voelen.
Het is erg belangrijk om een scooter te kiezen die bij uw gebruik en budget past. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin goed adviseren en kunt uzelf de juiste keuze maken.

De benzine scooters hebben een zuinige injectie motor waardoor het verbruik erg laag is, +/- 1:45-50. Ook de uitstootgassen zijn door alle Europeese normen sterk teruggedrongen. Het tanken van E5 benzine draagt bij aan een mindere uitstoot en een lager verbruik.

Het aanbod van electrische scooters en brommers wordt steeds groter. Ook hier is veel verschil in merken, kwaliteit, grootte en natuurlijk de actieradius.
De actieradius is het aantal kilometers wat u kunt rijden op 1 accu lading. Het persoonlijk gewicht van de bestuurder, de weersomstandigheden en de leeftijd van de accu hebben invloed op de actieradius. Ook in het electrische vervoer zijn wij dealer van diverse merken zodat u ook hierin het verschil kan voelen.

Wij hebben altijd verschillende merken, types en kleuren staan van benzine- en electrische scooters zodat u de scooters zelf kunt zien, voelen en uitproberen.

U bent van harte welkom.

Hieronder kunt u een keuze maken in het soort scooter en ziet u (een deel van) het aanbod op onze website.