Scooter stalling

Bent u zuinig op uw tweewieler maar heeft u thuis weinig plek, of gebruikt u deze winter uw scooter niet, maar kunt u hem niet binnen zetten?
Breng uw scooter bij ons voor een winterstalling.

Het is voor het behoud en goed functioneren van uw scooter belangrijk om de scooter tijdens de winterperiode warm en droog te stallen. Zeker als er in de winter niet op de scooter wordt gereden en de motor dus niet tijdens de winterperiode draait. Om in het voorjaar opstart problemen te voorkomen kan een warme winterstalling uitkomst bieden. Wij hebben in ons pand een geschikte ruimte voor die verwarmd, stofvrij en beveiligd is.

Ook voor het tijdelijk stallen van uw scooter bij een verhuizing of wanneer u alleen in de zomermaanden in Zeeland bent is dit de ideale optie.

Service tijdens de stalling

Voordat uw scooter bij ons de stalling ingaat zullen wij een toevoeging in de benzine tank doen waardoor de benzine beter van kwaliteit blijft. Het is wel belangrijk om de scooter met een minimaal half volle tank Euro98 (E5) benzine in de tank bij ons af te leveren. Tijdens de stallingperiode zullen wij de accu uit de scooter halen en, indien nodig, opladen.
Voordat u uw scooter weer bij ons ophaalt zullen wij de accu terug in de scooter plaatsen en de banden oppompen. Ook zal er wat verse E5 benzine in de tank worden gedaan en het opstarten van de motor zal door ons gebeuren.

Stallingprijzen

Stallingprijs   3 maanden     € 125,00
Stallingprijs   6 maanden     € 225,00
Stallingprijs 12 maanden     € 400,00

Stallingprijs inclusief:
– oliepeil-check
– pompen van banden
– opladen accu
– houdbaarheidsvloeistof in benzine tank
– enkele liters verse benzine

Stallingvoorwaarden:

– De stallingperiode is minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden aaneengesloten.
– Het tussentijds ophalen van de scooter uit de stalling is niet mogelijk.
– Als u uw scooter komt afgeven voor stalling is een kopie kentekenbewijs van de scooter en het identiteitsbewijs van de eigenaar nodig.

Kijk hier voor alle stallingvoorwaarden

Korte stalling is bij ons niet mogelijk.