Fietsen

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten fietsen, electrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen en speed pedelec fietsen. Om een goede keuze te maken bij de aankoop van een nieuwe, of tweedehands fiets is het belangrijk om goed na te gaan waarvoor u de fiets wilt gaan gebruiken. Gebruikt u de fiets alleen in de stad, voor korte afstanden, dan zult u andere eisen stellen als wanneer u elke dag vele kilometers rijdt om naar werk of school te komen.

Wij zijn dealer van verschillende fietsmerken en proberen zo een divers aanbod neer te zetten. Deze merken hebben allemaal hun eigen inzicht van het maken en bouwen van fietsen waardoor de ene fiets ook beter bij u pas dan een andere fiets. Het is heel belangrijk om zelf een fiets te proberen en wellicht komt u op een heel andere model uit dan waar u aan dacht.

Een speed pedelec fiets is een electrische fiets waarmee snelheden tot 45 km/h mee gereden kan worden. Deze fiets heeft een kenteken, helmplicht en verzekeringsplicht. Met deze fiets moet u in de bebouwde kom op de weg fietsen.

De reguliere electrische fietsen rijden tot een maximum van 25 km/h en hebben (nog) geen helmplicht. Hiermee moet u op het fietspad rijden.

De bakfietsen die wij in ons assortiment hebben zijn van het merk Vogue. Hierin zijn verschillende types en uitvoeringen mogelijk.

U bent van harte welkom voor meer informatie over de fietsen en een vrijblijvende proefrit is altijd mogelijk.